Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Jančárová, Martina (Dissertant)
Other Authors Severová, Marta (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description50 s

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5278
041 |a cze 
100 1 |a Jančárová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU 
246 |a Changes in Czech food legislation after the entrance to the EU 
260 |c 2007 
300 |a 50 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hygienický balíček 
653 |a kritické kontrolní body 
653 |a princip flexibility 
653 |a malé potravinářské podniky 
653 |a kontaminace potravin 
653 |a hygienic packet 
653 |a critical control points 
653 |a principle of flexibility 
653 |a small food enterprises 
653 |a food contamination 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4072  |y Plný text v Digitální knihovně UTB