|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5273 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hlobilová, Michaela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití metod molekulární biologie při sledování kvality potravin
|
| 246 |
|
|
|a Using molecular biology methods on analysis of food guality
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 55 s., 2 s. tab. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a kvalita potravin
|
| 653 |
|
|
|a metody molekulární biologie
|
| 653 |
|
|
|a falzifikace
|
| 653 |
|
|
|a alergen
|
| 653 |
|
|
|a rezidua
|
| 653 |
|
|
|a guality of foods
|
| 653 |
|
|
|a molecular-biology methods
|
| 653 |
|
|
|a falsification
|
| 653 |
|
|
|a alergen
|
| 653 |
|
|
|a residues
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/3366
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|