Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havalová, Darina (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 46 s., 3 s. příloh

Cover

LEADER 01447ntm a22004337u 4500
001 zp5272
041 |a cze 
100 1 |a Havalová, Darina  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka 
246 |a Chances of usage minerals in human nutrition 
260 |c 2007 
300 |a 46 s., 3 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.06.2017 
653 |a minerální látky 
653 |a sodík 
653 |a draslík 
653 |a chlor 
653 |a hořčík 
653 |a vápník 
653 |a fosfor 
653 |a síra 
653 |a minerals 
653 |a sodium 
653 |a potassium 
653 |a chlorine 
653 |a magnesium 
653 |a calcium 
653 |a phosphorus 
653 |a sulfur 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4086  |y Plný text v Digitální knihovně UTB