Nutriční hodnocení hotových pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Ciprysová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description37 s., 3 s. obr. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5263
041 |a cze 
100 1 |a Ciprysová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční hodnocení hotových pokrmů 
246 |a Nutrition valuation of meals ready to eat 
260 |c 2007 
300 |a 37 s., 3 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sterilovaný hotový pokrm 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a aminokyselinové složení 
653 |a meal ready to eat 
653 |a nutrition value 
653 |a amino-acid content 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2971  |y Plný text v Digitální knihovně UTB