|
|
|
|
LEADER |
01195ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp5263 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ciprysová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční hodnocení hotových pokrmů
|
246 |
|
|
|a Nutrition valuation of meals ready to eat
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 37 s., 3 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sterilovaný hotový pokrm
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
653 |
|
|
|a aminokyselinové složení
|
653 |
|
|
|a meal ready to eat
|
653 |
|
|
|a nutrition value
|
653 |
|
|
|a amino-acid content
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2971
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|