Možnosti stanovení karotenoidů v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Březnická, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 68 s.

Cover

LEADER 01441ntm a22004457u 4500
001 zp5262
041 |a cze 
100 1 |a Březnická, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti stanovení karotenoidů v potravinách 
246 |a Possibilities of determination carotenoids in foodstaff 
260 |c 2007 
300 |a 68 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a karotenoidy 
653 |a beta-karoten 
653 |a lykopen 
653 |a lutein 
653 |a zeaxanthin 
653 |a astaxanthin HPLC 
653 |a kolona 
653 |a mobilní fáze 
653 |a carotenoids 
653 |a beta-carotene 
653 |a lycopene 
653 |a lutein 
653 |a zeaxanthin 
653 |a astaxanthin 
653 |a HPLC 
653 |a column 
653 |a mobile phase 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4123  |y Plný text v Digitální knihovně UTB