|
|
|
|
LEADER |
01626ntm a22004457u 4500 |
001 |
zp5260 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Blažková, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu
|
246 |
|
|
|a Modified starches and their used in food industry
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 41 s., 4s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a amylosa
|
653 |
|
|
|a amylopektin
|
653 |
|
|
|a modifikovaný škrob
|
653 |
|
|
|a enzymatická modifikace škrobu
|
653 |
|
|
|a výrobky ze škrobu
|
653 |
|
|
|a použití modifikovaných škrobů v potravinářském průmyslu
|
653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a retrogradace
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a amylose
|
653 |
|
|
|a amylopectin
|
653 |
|
|
|a enzymatic modification of starch
|
653 |
|
|
|a productions of starch
|
653 |
|
|
|a use modified starch in the food industry
|
653 |
|
|
|a reology properties
|
653 |
|
|
|a retrogradation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4741
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|