Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Blažková, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 41 s., 4s. příloh

Cover

LEADER 01626ntm a22004457u 4500
001 zp5260
041 |a cze 
100 1 |a Blažková, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu 
246 |a Modified starches and their used in food industry 
260 |c 2007 
300 |a 41 s., 4s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a škrob 
653 |a amylosa 
653 |a amylopektin 
653 |a modifikovaný škrob 
653 |a enzymatická modifikace škrobu 
653 |a výrobky ze škrobu 
653 |a použití modifikovaných škrobů v potravinářském průmyslu 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a retrogradace 
653 |a starch 
653 |a amylose 
653 |a amylopectin 
653 |a enzymatic modification of starch 
653 |a productions of starch 
653 |a use modified starch in the food industry 
653 |a reology properties 
653 |a retrogradation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4741  |y Plný text v Digitální knihovně UTB