LEADER 01631ntm a22003497u 4500
001 zp5258
041 |a cze 
100 1 |a Bártová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Mastné kyseliny mikroorganismů a možnosti jejich identifikace 
246 |a Fatty acids of microoganism and possibilities of their identification 
260 |c 2007 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Mastné kyseliny; Metylestery mastných kyselin; Nasycené a nenasycené mastné kyseliny; Lipidová dvojvrstva; Plynová chromatografie; Retenční čas; Sherlock Identifikační mikrobiální systém; Fosfolipidy mastných kyselin 
653 |a Fatty acids 
653 |a FA; Fatty acid methyl esters 
653 |a FAME; Saturated and polyunsaturated fatty acids 
653 |a SFA 
653 |a PUFA; Bilayer of lipids; Gas chromatography 
653 |a GC; Retention time; Sherlock Microbial Identification System 
653 |a MIS; Phospholipides of fatty acids 
653 |a PLFA 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4017  |y Plný text v Digitální knihovně UTB