Peptidy a proteiny mléka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Balajková, Adéla (Dissertant)
Other Authors Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description48 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5257
041 |a cze 
100 1 |a Balajková, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Peptidy a proteiny mléka 
246 |a Peptide and protein of milk 
260 |c 2007 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a proteiny 
653 |a peptidy 
653 |a aminokyseliny 
653 |a milk 
653 |a protein 
653 |a peptide 
653 |a amino acid 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3185  |y Plný text v Digitální knihovně UTB