|
|
|
|
LEADER |
01531ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp5254 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Venclová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace systému HACCP ve společném stravování
|
246 |
|
|
|a Application system the Hazard analysis critical control points in public catering
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 60 s., 9 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná bez omezení od 10.06.2009
|
653 |
|
|
|a Systém HACCP
|
653 |
|
|
|a analýza nebezpečí
|
653 |
|
|
|a kritické kontrolní body
|
653 |
|
|
|a monitoring na CCP
|
653 |
|
|
|a nápravná opatření
|
653 |
|
|
|a vertifikace systému
|
653 |
|
|
|a vedení dokumentace
|
653 |
|
|
|a system HACCP
|
653 |
|
|
|a hazard analysis
|
653 |
|
|
|a critical check points
|
653 |
|
|
|a monitoring for CCP
|
653 |
|
|
|a corrective action
|
653 |
|
|
|a documentation
|
653 |
|
|
|a using of system
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2897
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|