Aplikace systému HACCP ve společném stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Venclová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 60 s., 9 s. příloh

Cover

LEADER 01531ntm a22004097u 4500
001 zp5254
041 |a cze 
100 1 |a Venclová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace systému HACCP ve společném stravování 
246 |a Application system the Hazard analysis critical control points in public catering 
260 |c 2007 
300 |a 60 s., 9 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná bez omezení od 10.06.2009 
653 |a Systém HACCP 
653 |a analýza nebezpečí 
653 |a kritické kontrolní body 
653 |a monitoring na CCP 
653 |a nápravná opatření 
653 |a vertifikace systému 
653 |a vedení dokumentace 
653 |a system HACCP 
653 |a hazard analysis 
653 |a critical check points 
653 |a monitoring for CCP 
653 |a corrective action 
653 |a documentation 
653 |a using of system 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2897  |y Plný text v Digitální knihovně UTB