|
|
|
|
LEADER |
01355ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp5253 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Valášková, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza stravovacích zvyklostí dospělé populace
|
246 |
|
|
|a Analysis of dietary habits of adult population
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 50 s., 5 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a nedostatky ve výživě
|
653 |
|
|
|a kardiovaskulární onemocnění
|
653 |
|
|
|a rakovina
|
653 |
|
|
|a diabetes mellitus
|
653 |
|
|
|a Recommended nutritive value
|
653 |
|
|
|a deficiencies in nutrition
|
653 |
|
|
|a cardiovascular dieses
|
653 |
|
|
|a cancer
|
653 |
|
|
|a diabetes mellitus
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Severová, Marta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4911
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|