Vliv Evropské uni na legislativu společného stravování v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaclová, Hana (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
EU
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01280ntm a22003617u 4500
001 zp5252
041 |a cze 
100 1 |a Vaclová, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv Evropské uni na legislativu společného stravování v ČR 
246 |a The influence of European union on legislation of public catering in CZ 
260 |c 2007 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a společné stravování 
653 |a legislativa 
653 |a EU 
653 |a bezpečnost potravin 
653 |a HACCP 
653 |a public catering 
653 |a legislation 
653 |a EU 
653 |a food safety 
653 |a HACCP 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2972  |y Plný text v Digitální knihovně UTB