A Business Model for a Restaurant

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šťastný, Daniel (Dissertant)
Other Authors: Slinták, Karel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 63 s. (84 352 znaků)

Cover

LEADER 01231ntm a22003377u 4500
001 zp52504
041 |a eng 
100 1 |a Šťastný, Daniel  |4 dis 
245 1 0 |a A Business Model for a Restaurant 
246 |a A Business Model for a Restaurant 
260 |c 2019 
300 |a 63 s. (84 352 znaků) 
500 |a Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi 
500 |a Studijní obor: English for Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities 
506 |a Bez omezení 
653 |a podnikatelský model canvas 
653 |a restaurace 
653 |a analýza trhu 
653 |a zdravá strava 
653 |a business model canvas 
653 |a restaurant 
653 |a market analysis 
653 |a healthy food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Slinták, Karel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45043  |y Plný text v Digitální knihovně UTB