Tradice výroby, zbožíznalectví a jakostní charakteristika vína produkovaného v Mikulovské oblasti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Staňo, Ondřej (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01507ntm a22004337u 4500
001 zp5243
041 |a cze 
100 1 |a Staňo, Ondřej  |4 dis 
245 1 0 |a Tradice výroby, zbožíznalectví a jakostní charakteristika vína produkovaného v Mikulovské oblasti 
246 |a Tradition production, goods - connoisseurship and qualitative characterization wine produce in Mikulov areas 
260 |c 2008 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a vinařský zákon 
653 |a výroba vín 
653 |a rmut 
653 |a dělení vín 
653 |a cukernatost 
653 |a odrůda 
653 |a korek 
653 |a wine 
653 |a viniculture law 
653 |a production of wines 
653 |a mash 
653 |a division of wines 
653 |a sugar content 
653 |a variety 
653 |a cork 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6381  |y Plný text v Digitální knihovně UTB