|
|
|
|
LEADER |
01507ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp5243 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Staňo, Ondřej
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Tradice výroby, zbožíznalectví a jakostní charakteristika vína produkovaného v Mikulovské oblasti
|
246 |
|
|
|a Tradition production, goods - connoisseurship and qualitative characterization wine produce in Mikulov areas
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 55 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a vinařský zákon
|
653 |
|
|
|a výroba vín
|
653 |
|
|
|a rmut
|
653 |
|
|
|a dělení vín
|
653 |
|
|
|a cukernatost
|
653 |
|
|
|a odrůda
|
653 |
|
|
|a korek
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a viniculture law
|
653 |
|
|
|a production of wines
|
653 |
|
|
|a mash
|
653 |
|
|
|a division of wines
|
653 |
|
|
|a sugar content
|
653 |
|
|
|a variety
|
653 |
|
|
|a cork
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6381
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|