Význam rýže jako potraviny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Poláchová, Klára (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01196ntm a22003377u 4500
001 zp5241
041 |a cze 
100 1 |a Poláchová, Klára  |4 dis 
245 1 0 |a Význam rýže jako potraviny 
246 |a Meaning rice like groceries 
260 |c 2007 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a rýže 
653 |a Oryza sativa 
653 |a GMO rýže 
653 |a geneticky modifikovaná rýže 
653 |a parboiled rýže 
653 |a GMO rice 
653 |a genetic modified rice 
653 |a parboiled rice 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4527  |y Plný text v Digitální knihovně UTB