Analýza stravovacích zvyklostí venkovského obyvatelstva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Orlová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Bezděk, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 57 s., 3 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01456ntm a22003857u 4500
001 zp5240
041 |a cze 
100 1 |a Orlová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza stravovacích zvyklostí venkovského obyvatelstva 
246 |a The analyse of catering convention of provincial inhabitans 
260 |c 2007 
300 |a 57 s., 3 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Základní složky potravin 
653 |a výživové doporučené dávky 
653 |a obezita 
653 |a diabetes mellitus 
653 |a kardiovaskulární onemocnění 
653 |a rakovina tlustého střeva 
653 |a Constituents parts of food 
653 |a recommended nutritive value 
653 |a obesity 
653 |a diabetes mellitus 
653 |a cardiovascular dieses 
653 |a colon cancer 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bezděk, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3190  |y Plný text v Digitální knihovně UTB