Charakteristika, vlastnosti a využití pochutin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nováková, Radmila (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01413ntm a22003857u 4500
001 zp5239
041 |a cze 
100 1 |a Nováková, Radmila  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika, vlastnosti a využití pochutin 
246 |a Charakterization, qualities and applications of seasoning additives 
260 |c 2007 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pochutiny 
653 |a organoleptické vlastnosti 
653 |a povzbuzující účinky 
653 |a léčivé účinky 
653 |a antioxidanty 
653 |a antimikrobiální vlastnosti 
653 |a seasoning additives 
653 |a organoleptic qualities 
653 |a stimulating effect 
653 |a healing power 
653 |a antioxidants 
653 |a antimicrobial effect 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4745  |y Plný text v Digitální knihovně UTB