|
|
|
|
LEADER |
01177ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp5238 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Machala, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
|
246 |
|
|
|a Cereals and pseudocereals in human nutrition
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 64 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a cereálie
|
653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a složky
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a pseudocereals
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a components
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4490
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|