Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Machala, Petr (Dissertant)
Other Authors Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description64 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5238
041 |a cze 
100 1 |a Machala, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka 
246 |a Cereals and pseudocereals in human nutrition 
260 |c 2007 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cereálie 
653 |a pseudocereálie 
653 |a výživa 
653 |a složky 
653 |a cereals 
653 |a pseudocereals 
653 |a nutrition 
653 |a components 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4490  |y Plný text v Digitální knihovně UTB