Výroba lihovin a její legislativní aspekty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kočař, Filip (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01170ntm a22003017u 4500
001 zp5234
041 |a cze 
100 1 |a Kočař, Filip  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba lihovin a její legislativní aspekty 
246 |a Production of spirits and aspects of legislation. 
260 |c 2007 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a lihoviny 
653 |a legislativa 
653 |a doporučení k dané problematice 
653 |a legislation 
653 |a recommendation related to the subject of this study 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4858  |y Plný text v Digitální knihovně UTB