Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Juřík, David (Dissertant)
Other Authors Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description57 s., 1 s. obr. přílohy

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5233
041 |a cze 
100 1 |a Juřík, David  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje 
246 |a Technology of processing of tea, experting of article and qualitative classification of individual kinds of tea 
260 |c 2007 
300 |a 57 s., 1 s. obr. přílohy 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Původ čaje 
653 |a fermentace 
653 |a technologie 
653 |a senzorické vlastnosti 
653 |a Origin of tea 
653 |a fermentation 
653 |a technology 
653 |a sensory features 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíčková, Radmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3213  |y Plný text v Digitální knihovně UTB