|
|
|
|
LEADER |
01227ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp5231 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hodonská, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Senzorická analýza brambor
|
246 |
|
|
|a Senzory analyse of potatoes.
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 60 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Schémata
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a brambory
|
653 |
|
|
|a hodnocení
|
653 |
|
|
|a kulinární příprava
|
653 |
|
|
|a Schematics
|
653 |
|
|
|a sensorial analysis
|
653 |
|
|
|a potatoes
|
653 |
|
|
|a evaluation
|
653 |
|
|
|a culinary preparation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černá, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5187
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|