Senzorická analýza brambor

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hodonská, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 60 s.

Cover

LEADER 01227ntm a22003617u 4500
001 zp5231
041 |a cze 
100 1 |a Hodonská, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Senzorická analýza brambor 
246 |a Senzory analyse of potatoes. 
260 |c 2008 
300 |a 60 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Schémata 
653 |a senzorická analýza 
653 |a brambory 
653 |a hodnocení 
653 |a kulinární příprava 
653 |a Schematics 
653 |a sensorial analysis 
653 |a potatoes 
653 |a evaluation 
653 |a culinary preparation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5187  |y Plný text v Digitální knihovně UTB