|
|
|
|
LEADER |
01332ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp5230 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hanáková, Irena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie
|
246 |
|
|
|a Applying new non-conventional methods in the gastronomical sector
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 44 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a technologické zpracování
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a vegetables
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a technological processing
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hajná, Libuše
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4987
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|