Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hanáková, Irena (Dissertant)
Other Authors Hajná, Libuše (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description44 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5230
041 |a cze 
100 1 |a Hanáková, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie 
246 |a Applying new non-conventional methods in the gastronomical sector 
260 |c 2008 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a gastronomie 
653 |a ovoce 
653 |a zelenina 
653 |a obiloviny 
653 |a výživa 
653 |a technologické zpracování 
653 |a gastronomy 
653 |a fruit 
653 |a vegetables 
653 |a cereals 
653 |a nutrition 
653 |a technological processing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hajná, Libuše  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4987  |y Plný text v Digitální knihovně UTB