Výroba francoutzských sýrů podle oblastních zvyklostí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bártová, Helena (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 50stran

Cover

LEADER 01727ntm a22005777u 4500
001 zp5224
041 |a cze 
100 1 |a Bártová, Helena  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba francoutzských sýrů podle oblastních zvyklostí 
246 |a Proclucing French Cheese by the Local Custom 
260 |c 2008 
300 |a 50stran 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a sýr 
653 |a mléko 
653 |a srážení 
653 |a syřidlo 
653 |a sýřenina 
653 |a míchání 
653 |a dohřívání 
653 |a odkapávání 
653 |a solení 
653 |a zrání 
653 |a plísně 
653 |a mléčný tuk 
653 |a mléčný skot 
653 |a gastronomie 
653 |a cheese 
653 |a milk 
653 |a milk coagulation 
653 |a rennet 
653 |a cheese curd 
653 |a stirring the curd 
653 |a chafeing 
653 |a escape 
653 |a salting 
653 |a curing of cheese 
653 |a fungi 
653 |a butter fat 
653 |a dairy cattle 
653 |a gastronomy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7306  |y Plný text v Digitální knihovně UTB