|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5224 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bártová, Helena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Výroba francoutzských sýrů podle oblastních zvyklostí
|
| 246 |
|
|
|a Proclucing French Cheese by the Local Custom
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 50stran
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a sýr
|
| 653 |
|
|
|a mléko
|
| 653 |
|
|
|a srážení
|
| 653 |
|
|
|a syřidlo
|
| 653 |
|
|
|a sýřenina
|
| 653 |
|
|
|a míchání
|
| 653 |
|
|
|a dohřívání
|
| 653 |
|
|
|a odkapávání
|
| 653 |
|
|
|a solení
|
| 653 |
|
|
|a zrání
|
| 653 |
|
|
|a plísně
|
| 653 |
|
|
|a mléčný tuk
|
| 653 |
|
|
|a mléčný skot
|
| 653 |
|
|
|a gastronomie
|
| 653 |
|
|
|a cheese
|
| 653 |
|
|
|a milk
|
| 653 |
|
|
|a milk coagulation
|
| 653 |
|
|
|a rennet
|
| 653 |
|
|
|a cheese curd
|
| 653 |
|
|
|a stirring the curd
|
| 653 |
|
|
|a chafeing
|
| 653 |
|
|
|a escape
|
| 653 |
|
|
|a salting
|
| 653 |
|
|
|a curing of cheese
|
| 653 |
|
|
|a fungi
|
| 653 |
|
|
|a butter fat
|
| 653 |
|
|
|a dairy cattle
|
| 653 |
|
|
|a gastronomy
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7306
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|