Vliv ekologických faktorů na chemické složení brambor

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vyklická, Petra (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 76 s., 18 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01567ntm a22004817u 4500
001 zp5221
041 |a cze 
100 1 |a Vyklická, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv ekologických faktorů na chemické složení brambor 
246 |a The Influence of Ecological Factors on Chemical Composition of Potatoes 
260 |c 2007 
300 |a 76 s., 18 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Brambory 
653 |a dusík 
653 |a mangan 
653 |a hnojení 
653 |a výnos 
653 |a sušina 
653 |a škrob 
653 |a hrubá bílkovina 
653 |a fosfor 
653 |a aminokyseliny 
653 |a Potatoes 
653 |a nitrogen 
653 |a manganese 
653 |a fertilization 
653 |a harvest 
653 |a dry matter 
653 |a starch 
653 |a crude protein 
653 |a phosphorus 
653 |a aminoacids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3752  |y Plný text v Digitální knihovně UTB