Studium změn jakosti sterilovaných tavených sýrů během skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlčková, Olga (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 76 s., 12 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01394ntm a22003497u 4500
001 zp5219
041 |a cze 
100 1 |a Vlčková, Olga  |4 dis 
245 1 0 |a Studium změn jakosti sterilovaných tavených sýrů během skladování 
246 |a Study of quality change of sterilized processed cheese during storage 
260 |c 2007 
300 |a 76 s., 12 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sterilovaný tavený sýr 
653 |a skladování 
653 |a aminokyseliny 
653 |a amoniak 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a sterilized processed cheese 
653 |a storage conditions 
653 |a content of amino-acid and ammonia 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3596  |y Plný text v Digitální knihovně UTB