|
|
|
|
LEADER |
01348ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp5217 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Valoušková, Silvie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mořské a suchozemské řasy jako významný zdroj důležitých komponent lidské stravy
|
246 |
|
|
|a Sea and land algae as a significant source of consequence component in human diet
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 83 s., 11 s. tab.příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a řasy
|
653 |
|
|
|a nutriční složení
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a chromatografie
|
653 |
|
|
|a algae
|
653 |
|
|
|a nutritional constitution
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
653 |
|
|
|a chromatography
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10204
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|