Mořské a suchozemské řasy jako významný zdroj důležitých komponent lidské stravy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Valoušková, Silvie (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 83 s., 11 s. tab.příloh

Cover

LEADER 01348ntm a22003377u 4500
001 zp5217
041 |a cze 
100 1 |a Valoušková, Silvie  |4 dis 
245 1 0 |a Mořské a suchozemské řasy jako významný zdroj důležitých komponent lidské stravy 
246 |a Sea and land algae as a significant source of consequence component in human diet 
260 |c 2009 
300 |a 83 s., 11 s. tab.příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a řasy 
653 |a nutriční složení 
653 |a aminokyseliny 
653 |a chromatografie 
653 |a algae 
653 |a nutritional constitution 
653 |a amino acids 
653 |a chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10204  |y Plný text v Digitální knihovně UTB