Polyfenolické látky piva a problematika jejich stanovení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tobiáš, Miroslav (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 76 s.

Cover

LEADER 01565ntm a22004817u 4500
001 zp5216
041 |a cze 
100 1 |a Tobiáš, Miroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Polyfenolické látky piva a problematika jejich stanovení 
246 |a Polyphenols of beer and their analyses 
260 |c 2007 
300 |a 76 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Slad 
653 |a chmel 
653 |a pivo 
653 |a pivovarnictví 
653 |a polyfenoly 
653 |a spektrometrie 
653 |a chromatografie 
653 |a HPLC 
653 |a kyselina ferulová 
653 |a detektor 
653 |a malt 
653 |a hops 
653 |a beer 
653 |a brewery 
653 |a polyphenols 
653 |a spectrometry 
653 |a chromatography 
653 |a HPLC-hight pressure liquid chromatography 
653 |a ferul acid 
653 |a detector 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4164  |y Plný text v Digitální knihovně UTB