|
|
|
|
LEADER |
01565ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp5216 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tobiáš, Miroslav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Polyfenolické látky piva a problematika jejich stanovení
|
246 |
|
|
|a Polyphenols of beer and their analyses
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 76 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Slad
|
653 |
|
|
|a chmel
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a pivovarnictví
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a spektrometrie
|
653 |
|
|
|a chromatografie
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a kyselina ferulová
|
653 |
|
|
|a detektor
|
653 |
|
|
|a malt
|
653 |
|
|
|a hops
|
653 |
|
|
|a beer
|
653 |
|
|
|a brewery
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a spectrometry
|
653 |
|
|
|a chromatography
|
653 |
|
|
|a HPLC-hight pressure liquid chromatography
|
653 |
|
|
|a ferul acid
|
653 |
|
|
|a detector
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4164
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|