|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5216 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Tobiáš, Miroslav
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Polyfenolické látky piva a problematika jejich stanovení
|
| 246 |
|
|
|a Polyphenols of beer and their analyses
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 76 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a Slad
|
| 653 |
|
|
|a chmel
|
| 653 |
|
|
|a pivo
|
| 653 |
|
|
|a pivovarnictví
|
| 653 |
|
|
|a polyfenoly
|
| 653 |
|
|
|a spektrometrie
|
| 653 |
|
|
|a chromatografie
|
| 653 |
|
|
|a HPLC
|
| 653 |
|
|
|a kyselina ferulová
|
| 653 |
|
|
|a detektor
|
| 653 |
|
|
|a malt
|
| 653 |
|
|
|a hops
|
| 653 |
|
|
|a beer
|
| 653 |
|
|
|a brewery
|
| 653 |
|
|
|a polyphenols
|
| 653 |
|
|
|a spectrometry
|
| 653 |
|
|
|a chromatography
|
| 653 |
|
|
|a HPLC-hight pressure liquid chromatography
|
| 653 |
|
|
|a ferul acid
|
| 653 |
|
|
|a detector
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4164
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|