|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5215 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Šoukalová, Lenka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Analýza a zkoušky dekontaminace mikroflóry chlazených kuřat
|
| 246 |
|
|
|a The Analysis and microflora decontamination tests of chilled poultry
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 82 s., 2 s. tab. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a mikrobiální dekontaminace
|
| 653 |
|
|
|a kyselina mléčná
|
| 653 |
|
|
|a sorban draselný
|
| 653 |
|
|
|a drůbež
|
| 653 |
|
|
|a prodloužení trvanlivosti
|
| 653 |
|
|
|a microbial decontamination
|
| 653 |
|
|
|a lactic acid
|
| 653 |
|
|
|a potassium sorbate
|
| 653 |
|
|
|a poultry
|
| 653 |
|
|
|a shelf life
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4432
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|