Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jančík, Martin (Dissertant)
Other Authors: Papadaki, Šárka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 102 s.

Cover

LEADER 01329ntm a22003617u 4500
001 zp52118
041 |a cze 
100 1 |a Jančík, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie 
246 |a The Project of Company Establishment in the Field of Gastronomy 
260 |c 2020 
300 |a 102 s. 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomika 
500 |a Studijní obor: Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a podnikání 
653 |a společnost s ručením omezeným 
653 |a gastronomie 
653 |a podnikatelský plán 
653 |a finanční plán 
653 |a business 
653 |a limited liability company 
653 |a gastronomy 
653 |a business plan 
653 |a financial pla 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Papadaki, Šárka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47453  |y Plný text v Digitální knihovně UTB