|
|
|
|
LEADER |
01329ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp52118 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jančík, Martin
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie
|
246 |
|
|
|a The Project of Company Establishment in the Field of Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 102 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Podniková ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Business Administration
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a podnikání
|
653 |
|
|
|a společnost s ručením omezeným
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a podnikatelský plán
|
653 |
|
|
|a finanční plán
|
653 |
|
|
|a business
|
653 |
|
|
|a limited liability company
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a business plan
|
653 |
|
|
|a financial pla
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Papadaki, Šárka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47453
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|