Projekt vytvoření nového produktu pro zvýšení konkurenceschopnosti vybraného hotelu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pituchová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Vaculčíková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01440ntm a22003857u 4500
001 zp52115
041 |a cze 
100 1 |a Pituchová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt vytvoření nového produktu pro zvýšení konkurenceschopnosti vybraného hotelu 
246 |a The Project of Creating a New Product for Increasing the Competitiveness of the Chosen Hotel 
260 |c 2019 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu 
500 |a Studijní obor: Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Konkurenceschopnost 
653 |a hotel 
653 |a hotelnictví 
653 |a cestovní ruch 
653 |a balíčky 
653 |a služba 
653 |a Competitiveness 
653 |a hotel 
653 |a hotel industry 
653 |a tourism 
653 |a packages 
653 |a service 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vaculčíková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/44775  |y Plný text v Digitální knihovně UTB