Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rouchal, Michal (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 105 s.

Cover

LEADER 01469ntm a22003857u 4500
001 zp5205
041 |a cze 
100 1 |a Rouchal, Michal  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva 
246 |a Influence of storage conditions on stability of flow pasteurized beer 
260 |c 2007 
300 |a 105 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a pivo 
653 |a skladovací podmínky 
653 |a stabilita piva 
653 |a mikrobiologická analýza 
653 |a instrumentální analýza 
653 |a senzorická analýza 
653 |a beer 
653 |a storage conditions 
653 |a stability of beer 
653 |a microbiology analysis 
653 |a instrumental analysis 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3864  |y Plný text v Digitální knihovně UTB