|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5203 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ošťádalová, Martina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení organoleptických vlastností vybraných bylinných čajů
|
| 246 |
|
|
|a Evaluation of organoleptic properties of some herbal teas
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 104 s., 6 s. obr. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Byliny
|
| 653 |
|
|
|a bylinné čaje
|
| 653 |
|
|
|a bio čaje
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a vůně
|
| 653 |
|
|
|a chuť
|
| 653 |
|
|
|a doznívání hořkosti
|
| 653 |
|
|
|a herbs
|
| 653 |
|
|
|a herbal tea
|
| 653 |
|
|
|a organic tea
|
| 653 |
|
|
|a sensory analysis
|
| 653 |
|
|
|a aroma
|
| 653 |
|
|
|a taste
|
| 653 |
|
|
|a time-intensity
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4106
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|