Hodnocení organoleptických vlastností vybraných bylinných čajů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ošťádalová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 104 s., 6 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01450ntm a22004097u 4500
001 zp5203
041 |a cze 
100 1 |a Ošťádalová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení organoleptických vlastností vybraných bylinných čajů 
246 |a Evaluation of organoleptic properties of some herbal teas 
260 |c 2007 
300 |a 104 s., 6 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Byliny 
653 |a bylinné čaje 
653 |a bio čaje 
653 |a senzorická analýza 
653 |a vůně 
653 |a chuť 
653 |a doznívání hořkosti 
653 |a herbs 
653 |a herbal tea 
653 |a organic tea 
653 |a sensory analysis 
653 |a aroma 
653 |a taste 
653 |a time-intensity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4106  |y Plný text v Digitální knihovně UTB