Ovlivnění chutnosti bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrázková, Iva (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 103s.

Cover

LEADER 01445ntm a22003857u 4500
001 zp5201
041 |a cze 
100 1 |a Mrázková, Iva  |4 dis 
245 1 0 |a Ovlivnění chutnosti bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek 
246 |a Overall flavour of selected herbal teas affected by sensory active substances 
260 |c 2008 
300 |a 103s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a bylinný čaj 
653 |a senzorická analýza 
653 |a vůně 
653 |a chuť 
653 |a doznívání hořkosti 
653 |a senzoricky aktivní látky 
653 |a herbal tea 
653 |a sensory analysis 
653 |a aroma 
653 |a taste 
653 |a time-intensity 
653 |a sensory active substances 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6441  |y Plný text v Digitální knihovně UTB