|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5201 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Mrázková, Iva
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Ovlivnění chutnosti bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek
|
| 246 |
|
|
|a Overall flavour of selected herbal teas affected by sensory active substances
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 103s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a bylinný čaj
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a vůně
|
| 653 |
|
|
|a chuť
|
| 653 |
|
|
|a doznívání hořkosti
|
| 653 |
|
|
|a senzoricky aktivní látky
|
| 653 |
|
|
|a herbal tea
|
| 653 |
|
|
|a sensory analysis
|
| 653 |
|
|
|a aroma
|
| 653 |
|
|
|a taste
|
| 653 |
|
|
|a time-intensity
|
| 653 |
|
|
|a sensory active substances
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6441
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|