|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5200 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Loukotová, Lucie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Možnosti zapojení velkoplošných prodejen do stravování obyvatelstva v krizových stavech
|
| 246 |
|
|
|a Use of retail in boarding of people in crisis situations
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 116 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2010
|
| 653 |
|
|
|a krizové stavy
|
| 653 |
|
|
|a potraviny
|
| 653 |
|
|
|a obchodní řetězce
|
| 653 |
|
|
|a Integrovaný záchranný systém
|
| 653 |
|
|
|a potravinové balíčky
|
| 653 |
|
|
|a critical situation
|
| 653 |
|
|
|a foodstuffs
|
| 653 |
|
|
|a retail outlet chains
|
| 653 |
|
|
|a Integrated rescue system
|
| 653 |
|
|
|a food packets
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4935
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|