|
|
|
|
LEADER |
01460ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp5200 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Loukotová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti zapojení velkoplošných prodejen do stravování obyvatelstva v krizových stavech
|
246 |
|
|
|a Use of retail in boarding of people in crisis situations
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 116 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2010
|
653 |
|
|
|a krizové stavy
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a obchodní řetězce
|
653 |
|
|
|a Integrovaný záchranný systém
|
653 |
|
|
|a potravinové balíčky
|
653 |
|
|
|a critical situation
|
653 |
|
|
|a foodstuffs
|
653 |
|
|
|a retail outlet chains
|
653 |
|
|
|a Integrated rescue system
|
653 |
|
|
|a food packets
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4935
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|