|
|
|
|
LEADER |
01267ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp5199 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Králová, Soňa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování jakosti balených vod a vybraných nápojů
|
246 |
|
|
|a The monitoring a quality of packaged beverages.
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 76 s., 9 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a nealkoholické nápoje
|
653 |
|
|
|a mikroorganismus
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a non-alcoholic beverages
|
653 |
|
|
|a microorganism
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/3712
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|