|
|
|
|
LEADER |
01519ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp5190 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Číž, Radek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv molybdenu a arsenu na chemické složení bramborových hlíz.
|
246 |
|
|
|a The influence of molybdenum and arsenic on chemical composition of potatoes tubers.
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 70 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a brambory
|
653 |
|
|
|a mikroelementy
|
653 |
|
|
|a molybden
|
653 |
|
|
|a arsen
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a hrubá bílkovina
|
653 |
|
|
|a dusík
|
653 |
|
|
|a fosfor
|
653 |
|
|
|a potatoes
|
653 |
|
|
|a data element chains
|
653 |
|
|
|a molybdenum
|
653 |
|
|
|a arsenic
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a crude protein
|
653 |
|
|
|a nitrogen
|
653 |
|
|
|a phosphorus
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2567
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|