|
|
|
|
LEADER |
01517ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp51168 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zvoníček, Jakub
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Tvorba podnikatelského plánu vybraného subjektu
|
246 |
|
|
|a Bussines Plan of Chosen Subject
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 73 s. (77 324 znaků bez mezer)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Risk Control
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Podnikatelský plán
|
653 |
|
|
|a podnikání v gastronomii
|
653 |
|
|
|a PEST analýza
|
653 |
|
|
|a Porterova analýza pěti sil
|
653 |
|
|
|a marketingový plán
|
653 |
|
|
|a finanční plán
|
653 |
|
|
|a riziková analýza
|
653 |
|
|
|a Business plan
|
653 |
|
|
|a entrepreneurship in gastronomy
|
653 |
|
|
|a PEST analysis
|
653 |
|
|
|a Porter's five forces analysis
|
653 |
|
|
|a marketing plan
|
653 |
|
|
|a financial analysis
|
653 |
|
|
|a risk evalution
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Dokulil, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/44160
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|