|
|
|
|
LEADER |
01645ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp51025 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartošová, Romana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví
|
246 |
|
|
|a Production and Consumption of Organic Food Related to the Environment and Human Health
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 69 s. (93 723 znaků), 12 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biopotravina
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a produkce
|
653 |
|
|
|a spotřeba
|
653 |
|
|
|a životní prostředí
|
653 |
|
|
|a lidské zdraví
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a analýza rizik
|
653 |
|
|
|a organic food
|
653 |
|
|
|a organic agriculture
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a consumption
|
653 |
|
|
|a environment
|
653 |
|
|
|a human health
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a risk analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/44036
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|