Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartošová, Romana (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 69 s. (93 723 znaků), 12 s.

Cover

LEADER 01645ntm a22004337u 4500
001 zp51025
041 |a cze 
100 1 |a Bartošová, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví 
246 |a Production and Consumption of Organic Food Related to the Environment and Human Health 
260 |c 2019 
300 |a 69 s. (93 723 znaků), 12 s. 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a biopotravina 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a produkce 
653 |a spotřeba 
653 |a životní prostředí 
653 |a lidské zdraví 
653 |a senzorická analýza 
653 |a analýza rizik 
653 |a organic food 
653 |a organic agriculture 
653 |a production 
653 |a consumption 
653 |a environment 
653 |a human health 
653 |a sensory analysis 
653 |a risk analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/44036  |y Plný text v Digitální knihovně UTB