Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Damašek, Jozef (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 51 s. (63 899)

Cover

LEADER 01235ntm a22003137u 4500
001 zp50407
041 |a cze 
100 1 |a Damašek, Jozef  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov 
246 |a Production of Durable Pastry and Determination of it´s Quality Characteristics 
260 |c 2018 
300 |a 51 s. (63 899) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a trvanlivé pečivo 
653 |a obilniny 
653 |a nutričné znaky 
653 |a durable pastries 
653 |a cereals 
653 |a nutritional characteristics 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42499  |y Plný text v Digitální knihovně UTB