|
|
|
|
LEADER |
01640ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp50330 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Strašilová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Návrh komunikační kampaně pro generaci Y ve vztahu ke zdravému životnímu stylu
|
246 |
|
|
|a Proposal of Communication Campaign for Generation Y in Relation to a Healthy Lifestyle
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 85 s. (123 915 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketingové komunikace
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketing Communications
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav marketingových komunikací
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a spotřebitelské chování
|
653 |
|
|
|a generace Y
|
653 |
|
|
|a zdravý životní styl
|
653 |
|
|
|a výzkum
|
653 |
|
|
|a analýza
|
653 |
|
|
|a respondent
|
653 |
|
|
|a komunikační kampaň
|
653 |
|
|
|a restaurace
|
653 |
|
|
|a strava
|
653 |
|
|
|a consumer behavior
|
653 |
|
|
|a generation Y
|
653 |
|
|
|a healthy lifestyle
|
653 |
|
|
|a research
|
653 |
|
|
|a analysis
|
653 |
|
|
|a respondent
|
653 |
|
|
|a communication campaign
|
653 |
|
|
|a restaurant
|
653 |
|
|
|a food
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Soukalová, Radomila
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42450
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|