|
|
|
|
LEADER |
01337ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp50221 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Daněk, Jan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Návrh zpracování bílkovinných tkání z porážky drůbeže na kolagenní produkty
|
246 |
|
|
|a Proposal of Processing of Protein Tissues from Chicken Slaughterhouse into Collagen Products
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 68 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Inženýrství polymerů
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Polymer Engineering
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství polymerů
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Vedlejší produkty masného průmyslu
|
653 |
|
|
|a želatina
|
653 |
|
|
|a zpracování drůbeže
|
653 |
|
|
|a kuřecí hlavy
|
653 |
|
|
|a kolagen
|
653 |
|
|
|a Animal by-products
|
653 |
|
|
|a gelatine
|
653 |
|
|
|a poultry processing
|
653 |
|
|
|a chicken heads
|
653 |
|
|
|a collagen
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42371
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|