Návrh zpracování bílkovinných tkání z porážky drůbeže na kolagenní produkty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Daněk, Jan (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 68 s.

Cover

LEADER 01337ntm a22003617u 4500
001 zp50221
041 |a cze 
100 1 |a Daněk, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh zpracování bílkovinných tkání z porážky drůbeže na kolagenní produkty 
246 |a Proposal of Processing of Protein Tissues from Chicken Slaughterhouse into Collagen Products 
260 |c 2018 
300 |a 68 s. 
500 |a Studijní obor: Inženýrství polymerů 
500 |a Studijní obor: Polymer Engineering 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vedlejší produkty masného průmyslu 
653 |a želatina 
653 |a zpracování drůbeže 
653 |a kuřecí hlavy 
653 |a kolagen 
653 |a Animal by-products 
653 |a gelatine 
653 |a poultry processing 
653 |a chicken heads 
653 |a collagen 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42371  |y Plný text v Digitální knihovně UTB