|
|
|
|
LEADER |
01213ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp50062 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Szczybrochová, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah biogenních aminů v ciderech na českém trhu
|
246 |
|
|
|a The Content of Biogenic Aamines in Ciders from Czech Microbreweries
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 83 s. (25 613)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a dekarboxylace
|
653 |
|
|
|a cider
|
653 |
|
|
|a doba minimální trvanlivosti
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a decarboxylation
|
653 |
|
|
|a cider
|
653 |
|
|
|a minimum durability
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/43843
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|