Obsah biogenních aminů v ciderech na českém trhu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szczybrochová, Marie (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 83 s. (25 613)

Cover

LEADER 01213ntm a22003377u 4500
001 zp50062
041 |a cze 
100 1 |a Szczybrochová, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah biogenních aminů v ciderech na českém trhu 
246 |a The Content of Biogenic Aamines in Ciders from Czech Microbreweries 
260 |c 2019 
300 |a 83 s. (25 613) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a dekarboxylace 
653 |a cider 
653 |a doba minimální trvanlivosti 
653 |a biogenic amines 
653 |a decarboxylation 
653 |a cider 
653 |a minimum durability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43843  |y Plný text v Digitální knihovně UTB