Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dorková, Adriána (Dissertant)
Other Authors: Tučková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 99 s.

Cover

LEADER 01518ntm a22004097u 4500
001 zp49855
041 |a cze 
100 1 |a Dorková, Adriána  |4 dis 
245 1 0 |a Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o. 
246 |a Increasing Quality of Provided Services in a Corporate Cafeteria of Company Compass Group Czech Republic Ltd 
260 |c 2018 
300 |a 99 s. 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomik, specializace Ekonomika cestovního ruchu 
500 |a Studijní obor: Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Služby 
653 |a kvalita 
653 |a SERVQUAL 
653 |a cestovní ruch 
653 |a gastronomie 
653 |a restaurace 
653 |a závodní stravování 
653 |a Services 
653 |a quality 
653 |a SERVQUAL 
653 |a tourism 
653 |a gastronomy 
653 |a restaurant 
653 |a cortporate catering 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Tučková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42119  |y Plný text v Digitální knihovně UTB