|
|
|
|
LEADER |
01279ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp49853 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křenková, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Alimentární intoxikace
|
246 |
|
|
|a Alimentary Poisoning
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 75 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a alimentární intoxikace
|
653 |
|
|
|a toxiny
|
653 |
|
|
|a houby
|
653 |
|
|
|a řasy
|
653 |
|
|
|a sinice
|
653 |
|
|
|a toxiny v běžně konzumovaných potravinách
|
653 |
|
|
|a alimentary poisoning
|
653 |
|
|
|a toxins
|
653 |
|
|
|a fungi
|
653 |
|
|
|a algae
|
653 |
|
|
|a cyanobacteria
|
653 |
|
|
|a toxins in foods commonly consumed
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Jančová, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42118
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|