Alimentární intoxikace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křenková, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Jančová, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01279ntm a22003857u 4500
001 zp49853
041 |a cze 
100 1 |a Křenková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Alimentární intoxikace 
246 |a Alimentary Poisoning 
260 |c 2018 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a alimentární intoxikace 
653 |a toxiny 
653 |a houby 
653 |a řasy 
653 |a sinice 
653 |a toxiny v běžně konzumovaných potravinách 
653 |a alimentary poisoning 
653 |a toxins 
653 |a fungi 
653 |a algae 
653 |a cyanobacteria 
653 |a toxins in foods commonly consumed 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Jančová, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42118  |y Plný text v Digitální knihovně UTB