|
|
|
|
LEADER |
01391ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp49852 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Moudrá, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů
|
246 |
|
|
|a Factors Influencing Dairy Desserts Quality
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 79 s. (90 469 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tvarohový krém
|
653 |
|
|
|a homogenizace
|
653 |
|
|
|a termizace
|
653 |
|
|
|a potravinářsky přídatné látky
|
653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a polysacharidy mořských řas
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a quarg cream
|
653 |
|
|
|a homogenization
|
653 |
|
|
|a thermization
|
653 |
|
|
|a food aditives
|
653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a seaweed polysaccharides
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42117
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|