Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Moudrá, Marie (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 79 s. (90 469 znaků)

Cover

LEADER 01391ntm a22004097u 4500
001 zp49852
041 |a cze 
100 1 |a Moudrá, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů 
246 |a Factors Influencing Dairy Desserts Quality 
260 |c 2018 
300 |a 79 s. (90 469 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tvarohový krém 
653 |a homogenizace 
653 |a termizace 
653 |a potravinářsky přídatné látky 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a polysacharidy mořských řas 
653 |a karagenan 
653 |a quarg cream 
653 |a homogenization 
653 |a thermization 
653 |a food aditives 
653 |a hydrocolloids 
653 |a seaweed polysaccharides 
653 |a carrageenan 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42117  |y Plný text v Digitální knihovně UTB