|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp49851 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Dlabajová, Andrea
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Možnosti snížení obsahu biogenních aminů u modelového vzorku sýra
|
| 246 |
|
|
|a Possibilities of Biogenic Amines Reduction in the Model Cheese
|
| 260 |
|
|
|c 2018
|
| 300 |
|
|
|a 71 s. (87 360 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
| 653 |
|
|
|a sýry holandského typu
|
| 653 |
|
|
|a tyramin
|
| 653 |
|
|
|a dekarboxyláza-pozitivní kmeny
|
| 653 |
|
|
|a biogenní aminy degradující kmeny
|
| 653 |
|
|
|a biogenic amines
|
| 653 |
|
|
|a Dutch-type cheese
|
| 653 |
|
|
|a tyramine
|
| 653 |
|
|
|a decarboxylase positive starter strains
|
| 653 |
|
|
|a biogenic amine-degrading starter strains
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42116
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|