Možnosti snížení obsahu biogenních aminů u modelového vzorku sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dlabajová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 71 s. (87 360 znaků).

Cover

LEADER 01380ntm a22003617u 4500
001 zp49851
041 |a cze 
100 1 |a Dlabajová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti snížení obsahu biogenních aminů u modelového vzorku sýra 
246 |a Possibilities of Biogenic Amines Reduction in the Model Cheese 
260 |c 2018 
300 |a 71 s. (87 360 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a sýry holandského typu 
653 |a tyramin 
653 |a dekarboxyláza-pozitivní kmeny 
653 |a biogenní aminy degradující kmeny 
653 |a biogenic amines 
653 |a Dutch-type cheese 
653 |a tyramine 
653 |a decarboxylase positive starter strains 
653 |a biogenic amine-degrading starter strains 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42116  |y Plný text v Digitální knihovně UTB