Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Záblacká, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 101 s.

Cover

LEADER 01275ntm a22003377u 4500
001 zp49850
041 |a cze 
100 1 |a Záblacká, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování 
246 |a The Effect of Furcellarane on Viscoelastic Properties of Processed Cheese during Storage 
260 |c 2018 
300 |a 101 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí soli 
653 |a furcellaran 
653 |a viskoelastické vlastnosti 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying salts 
653 |a furcellaran 
653 |a viscoelastic properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42115  |y Plný text v Digitální knihovně UTB