|
|
|
|
LEADER |
01317ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp49838 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Burešová, Romana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Enkapsulace vitamínu C
|
246 |
|
|
|a Encapsulation of Vitamin C
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 79 stran, 15215 slov
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Vitamín C
|
653 |
|
|
|a kyselina askorbová
|
653 |
|
|
|a sójový lecitin
|
653 |
|
|
|a karboxymethylcelulóza
|
653 |
|
|
|a enkapsulace
|
653 |
|
|
|a lipozomy
|
653 |
|
|
|a stabilita
|
653 |
|
|
|a Vitamin C
|
653 |
|
|
|a ascorbic acid
|
653 |
|
|
|a soya lecithin
|
653 |
|
|
|a carboxymethyl cellulose
|
653 |
|
|
|a encapsulation
|
653 |
|
|
|a liposomes
|
653 |
|
|
|a stability
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42107
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|