Enkapsulace vitamínu C

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Burešová, Romana (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 79 stran, 15215 slov

Cover

LEADER 01317ntm a22004097u 4500
001 zp49838
041 |a cze 
100 1 |a Burešová, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Enkapsulace vitamínu C 
246 |a Encapsulation of Vitamin C 
260 |c 2018 
300 |a 79 stran, 15215 slov 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vitamín C 
653 |a kyselina askorbová 
653 |a sójový lecitin 
653 |a karboxymethylcelulóza 
653 |a enkapsulace 
653 |a lipozomy 
653 |a stabilita 
653 |a Vitamin C 
653 |a ascorbic acid 
653 |a soya lecithin 
653 |a carboxymethyl cellulose 
653 |a encapsulation 
653 |a liposomes 
653 |a stability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42107  |y Plný text v Digitální knihovně UTB