Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havelková, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 82 (95 107 znaků)

Cover

LEADER 01195ntm a22003377u 4500
001 zp49837
041 |a cze 
100 1 |a Havelková, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu 
246 |a Preparation of food-grade gelatins from chicken collagen 
260 |c 2019 
300 |a 82 (95 107 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuřecí běháky 
653 |a extrakce 
653 |a želatina 
653 |a enzymové opracování 
653 |a chicken paws 
653 |a extraction 
653 |a gelatine 
653 |a enzyme treatment 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43821  |y Plný text v Digitální knihovně UTB