Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tioková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 107 s

Cover

LEADER 01230ntm a22003377u 4500
001 zp49833
041 |a cze 
100 1 |a Tioková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin 
246 |a Quality Changes Characteristic of Long-term Stored Foods 
260 |c 2018 
300 |a 107 s 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a teplota skladování 
653 |a délka skladování 
653 |a jakostní změny 
653 |a trvanlivé potraviny 
653 |a storage lenght 
653 |a storage temperature 
653 |a quality changes 
653 |a long-life foods 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42104  |y Plný text v Digitální knihovně UTB