|
|
|
|
LEADER |
01230ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp49833 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tioková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
|
246 |
|
|
|a Quality Changes Characteristic of Long-term Stored Foods
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 107 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a teplota skladování
|
653 |
|
|
|a délka skladování
|
653 |
|
|
|a jakostní změny
|
653 |
|
|
|a trvanlivé potraviny
|
653 |
|
|
|a storage lenght
|
653 |
|
|
|a storage temperature
|
653 |
|
|
|a quality changes
|
653 |
|
|
|a long-life foods
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42104
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|