Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Joklová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Polášek, Zdeněk (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01219ntm a22003377u 4500
001 zp49832
041 |a cze 
100 1 |a Joklová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů 
246 |a Possibilities of influencing liver pate parameters by choosing protein concentrates 
260 |c 2019 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kolagen 
653 |a vepřové kůže 
653 |a masný výrobek 
653 |a paštika 
653 |a collagen 
653 |a pork skins 
653 |a meat product 
653 |a pâté 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Polášek, Zdeněk  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43820  |y Plný text v Digitální knihovně UTB